Brelog


Onze visie

Brelog koeriers wil kwalitatief gezien de vervoerder van de Benelux zijn. Om dit te kunnen bewerkstelligen geven wij service met net dat beetje meer voor onze klanten en zo in omvang uit te laten groeien tot een van de beste koerier- en transportservice van de Benelux.

 

 

Basisdoelstelling

De basisdoelstelling van Brelog koeriers is het leveren van koerier- en transportdiensten aan bedrijfsleven en overheid. We streven ernaar de meest professionele en kwalitatief hoogstaande dienstverlener in dit marktsegment te zijn. Zowel vanuit het gezichtspunt van onze (potentiƫle) opdrachtgevers als van onze medewerkers. Zo proberen we ervoor te zorgen dat onze medewerkers door positieve uitstraling en met enthousiasme zich volledig inzetten.

 

 

Continuiteit en betrouwbaarheid

Brelog koeriers wil haar klanten te allen tijde kunnen bedienen tegen marktconforme, doch bedrijfstechnisch gezonde tarieven. Hiermee waarborgen we continuiteit en betrouwbaarheid. Flexibiliteit en service zijn speerpunten die iedere dag bewaakt worden.

Copyright 2010 Brelog      |       Webdesign Michael Domburg                                    Algemene Voorwaarden      |      Disclaimer