Brelog


Diensten


Zoekt u een koerier die snel bij u ter plaatse kan zijn om het vervoer van uw goederen, pallets, documenten of pakketten van en naar één van uw klanten in Nederland of elders in Europa te verzorgen?.


Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze koeriersdienst en nauwe samenwerking met andere koeriers en transportbedrijven zijn wij altijd snel bij u ter plaatse. Wij garanderen u de snelst mogelijke service, zowel nationaal als internationaal. Het vervoer en het bedrijfsleven staat nooit stil. Hierin spelen dynamiek en flexibiliteit een grotere rol dan ooit tevoren. De 24-uurs economie is een feit. U en uw bedrijf zijn zich daar uiteraard volop van bewust. Het vermogen om snel te kunnen inspringen op de wensen van de klant vraagt om een goed functionerend logistiek systeem. Hierin kan Brelog uw partner worden, ook voor uw zendingen binnen de Benelux. Zonder spoed maar wel binnen 24 uur (vandaag gehaald - morgen geleverd), kunnen wij via onze partners u van dienst zijn tot max. 18 europallets / 10 ton.

 

 

Copyright 2012 Brelog      |       Webdesign Michael Domburg                                    Algemene Voorwaarden      |      Disclaimer